Sommar 2020 i bilder

Det har varit en sommar fylld av både värme och kyla. Har inte blivit superbra träning, har tappat motivationen ganska rejält, ska inte gå in på det så mycket men jag hoppas livet får stabilisera sig lite mer framöver. 
Midsommarlöpning blev det enligt tradition, fin löpning i Delsbo tillsammans med Mårten och Kim. Jobbigt i värmen men fin löpning.




Det har heller inte blivit så mycket tid på paddelbrädan men några fina rundor iallafall.






Trots brist på tävlingar så har vi ändå kört några av helsingecupens deltävlingar. Det har varit individuella tävlingar som man registrerar via strava. Har väl gått helt okej, kul att cykla på nya ställen :)


Mysiga stunder i solen också :)








Kim har grävt en hel del i trädgården och har även lyckats lägga ner traktorn, vi fick bra hjälp och sen var den uppe igen. Nu har han kommit rätt långt, blir en stor trädgård när det blir klart :)










Många fina cykelturer, både på racer och på mtb.




Fika i Söderhamn innan helsingecup, Sjukt god lunch på månses design!

Några triathlonträningar har det blivit också, men sen blev det klart att Iron Man inte skulle köras och då la vi ner den träningen. Får se hur det blir nästa år.
Kim har köpt ny cykel, riktigt rolig hoj som funkar både som enduro och snabb mtb. Men vi är både sugna på snabbare mtb.
Jag har gjort några fina rundor på tempon också.


Lite rullskidor har det blivit också, men som sagt, motivationen är bortblåst..



Lite höjdmetersamlande tillsammans med bra folk









Trädgården börjar ta form.






Nytt köksbord!


En semestertripp till funäsfjällen :)









Peter och Nina gifte sig ute på kyrkön, riktigt fint!

Det har blivit två vändor till Högbo för mtb, sjuukt roligt! Blev mest cykling på svarta banor och det är utvecklande :)







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Offsesason

Nya mål

Påskfirande