Löpning, mtb och fix med gym

 Dagarna går så fort och det är så mycket som ska hinnas med och man har knappt ork till hälften ibland. Ibland orkar man allt och lite till och ibland orkar man knappt någonting alls.
Men träningen går helt okej. Förra veckan fick jag till ungefär 11 bra träningstimmar, simning, cykel och löpning i en bra blandning.  På vardagarna blir det inte så jättemycket träning men desto mer på helgerna. I fredags blev det trainer och chokladbollar med Kim, i lördags 33km löpning på stadion med Kim och Mårten med god mat på kicks efteråt och i söndags långtur på mtb med Kim. Bra höstväder och härlig kropp som orkade. Dock var löpningen väldigt tung i slutet, hade riktigt ont baksida lår och rumpan..
 Emellanåt myser vi också :)
 Mtb tur i söndags med Kim. Riktigt härligt!
 I lördags blev det även mysfrukost, städade och bakade bröd. Sånt som aldrig händer, men då hände det.





 Det blev en fin tur på mtb runt i Järvsö.

 Vi har donat med ett utegym också, i söndags var vi till Gävle och köpte en till tv. Så nu har vi en tv i gymmet och en inne, ruskigt lyxigt! Men det underlättar träningen.
 Det märks att mörkret börjar ta över, att det är den årstiden nu. Mornarna är bra mycket mörkare, men allt har sin tid och sin charm.



Jobbet trivs jag så bra med, verkligen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Offsesason

Nya mål

Påskfirande