Semestermode --- on!

 



Sådärja! Nu har jag gått på semester! 4 veckor med äventyr, vila och lite hemmafix väntar nu. Det har varit tufft på jobbet ett bra tag nu och jag hade så gärna haft typ dubbelt så lång semester men det ska bli skönt att få vila ut, stressa ner och göra massa roliga saker. 

Sommaren har annars börjat ganska bra tycker jag, haft många fina dagar. 

Förra helgen frågade Fredrik om vi var intresserade av en rolig utmaning på öjeberget, att samla 1000höjdmeter, vilket vi såklart hängde på! Det var relativt tufft i värmen och jag som inte sprungit typ alls på ett halvår drygt. Efteråt blev det supergod burgare på restaurangen Fifty nere i Järvsö och se dan glass på Stenegård, riktigt, riktigt trevligt!

Sedan blev det en tur på mtb´n för mig innan paddling med Sofie som ville testa SUP, himla mysigt!




Den här veckan har innehållit en ambulansresa till Hudiksvall pga sprucken cysta på äggledaren som gjorde helvetiskt ont, en räkfrossa på Torön med Sofie och Vickan, en bubbelprovning hos Anna som bor på mysigaste stället i hela Järvsö och igår blev det långtur runt järvsö på alla de finaste stigarna, från de vid kramstatjärn, till Nor, Mörkberget, förbi Torön för glasspaus och sedan avslutades turen med en sväng på Upplev Järvsös berms. Kim var med Fredrik och en till kille för att cykla och springa lite äventyr, Fredrik och hans kompis ska starta i Aim Challenge i Lindvallen i sepember och Kim hängde på, på deras träning för skoj skull. Förstår dock inte hur han hade ork efter sin genomkörare i förrgår
Han ska ju starta i Laponia på fredag och körde sista genomköraren. Tror det blev 13mil cykel med snittfart på drygt 30km/h, 20km löpning bl.a. upp på Järvsöklack och Öjeberget och såklart först av allt 2km simning i älven. 

Men iallafall så avslutade cykelturen med mat på bästa stället Fifty i Järvsö, sedan hem en sväng för att vila innan en paddeltur på älven och på kvällen blev det viloläge i soffan. Helt slut efter en maxad vecka. Den har ju såklart även innehållit massor med jobb och som sagt så har det varit maxat där länge pga pandemin.. alla är bra trött och det märks att det tagit hårt på oss. 

Men nu... semester!!! :D





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Offsesason

Nya mål

Påskfirande